به گزارش اتفاق روز آنلاین، هوشنگ شیخی روز یکشنبه در همایش آسیبشناسی اقدامات گروههای تروریستی ضد انقلاب کردی در مسیر توسعه و پیشرفت مناطق کردنشین ایران در سنندج اظهار کرد: بسیاری از کسانی که به اسارت گروهکهای تروریستی در آمده و فریب این گروهکها را خوردهاند جوانان و نوجوانان بویژه در مناطق مرزی و کُردنشین هستند.
وی افزود: یکی از وظایفی که به این جوانان فریب خورده داده می شود این است یک گوشی در اختیارشان می گذرانند و اجازه نمی دهند حتی با خانواده و یا اقوامشان صحبت کنند فقط از آنان میخواهند از جاهایی فیلم گرفته و همسن و سالان خود را نیز جذب این گروهکها کنند.
این تحلیلگر مسائل سیاسی با بیان این سوال که احزاب و گروهک ها چه دستاوردی برای مردم کرد درایران داشته اند؟گفت: اینها برای خود مغازه باز کرده و جز دکانداری کاری بلد نیستند و به گروههای نیابتی تبدیل شدهاند و هدف اصلی آنان تجزیه طلبی و همراه کردن افرادی به عنوان مخالف نطام جمهوری اسلامی با خود است.
وی ادامه داد: بی شک اقدامات این گروهکها از روی دلسوزی برای من،شما و مملکت نیست، اینها وقتی اعضای خود را به بردگی گرفته و بسیاری جنایات دیگر، نمی توانند دلسوز ما باشند بلکه به روشهایی خود را ناجی مردم نشان داده و مشکل وچالش برای همین مردم ایجاد می کنند.
این کارشناس علوم سیاسی اضافه کرد:همین دلسوزی کردن گروهک ها به تهدیدی برای توسعه این مملکت تبدیل شده و در صلح، آرامش و امنیت مردم خلل ایجاد می کند.
شیخی اظهار کرد: ما اگر به خروجی این گروهکها نگاه کرده و منطق آنان را نیز در نظر بگیریم می بینیم که سرمایه گذاری آنان بر روی و قشر نوجوان است، لذا همه باید خیلی هوشیار باشیم و با اقدمات مختلف و استفاده از نخبگان و کارشناسان برجسته روشنگری در جامعه ایجاد کنیم.
وی خطاب به خانوادهها تاکید کرد:خودتان را سانسور نکنید،وقتی چیزی دیدید اعلام کنید تا افکار عمومی نسبت به کارکرد سواستفادهای که از سوی این گروهکها ازفرزندان این مرز و بوم می شود مطلع شود، و آنان به اهداف شوم خود نرسند.
اقدامات تروریستی حق انسانیت را از بین می برد
یکی دیگر از اساتید دانشگاه نیز در این همایش اظهار کرد: در هیچ برههای از تاریخ حقوق بینالملل، اجازه تجزیه طلبی داده نشده است،بلکه اولویت با تمامیت ارضی کشور است و باید از راه قانونی مطالبات خود را پیگیری کنیم.
نجندی افزود: اقداماتی که گروهک های ترویستی انجام می دهند استفاده از کودکان به عنوان کودک تروریست، کودک سرباز غیرقانونی است و زورگویی و ایجاد رعب و وحشت در میان مردم و حمله به افراد مصداق کامل اقدام تروریستی است.
وی با تاکید بر انجام کارهاو اقدامات فرهنگی، ادامه داد: اگر بخواهیم جوانان و نوجوانان ما و خانوادهها در دام این گروهکها نیفتند باید کار و اقدام فرهنگی انجام شود، ضمن اینکه باید درحوزه اقتصادی،اشتغال و بیکاری بیشتر کار شود.
نجندی یادآور شد: بی شک هیچ کسی جز خود ما و با روش مسالمت آمیز نمی تواند ما را به توسعه برساند اگر گسی گفت با مبارزه مسلحانه برایتان صلح می آورد دروغگوترین فرد تاریخ است.
در این همایش مجموعه مستند«پژاره» به کارگردانی یزدان پرونده رونمایی شد.
تهیه کننده مستند پژاره در رابطه با این مستند اظهار کرد: مستند پژاره به موضوعی پرداخته که مردم از آن آسیب رنج میبرند، به پسربچههای ۱۱ساله ای که به اندازه یک اسیرجنگی حرفهای شکنجه دیده و یا دختربچه هایی که دزدیده شده و یا فریب خورده اند.
وی که خود از کردهای کرمانشاه است، ادامه داد: یکی ازدغدعههای بنده به عنوان یک کرد این بود که چرا باید استعمار،کردها را که جزو ایرانی ترین قومها هستند دشمن جلوه دهد و با این کار به خود مردم کرد توهین کند.
وی ادامه داد: براین اساس در این مستند که دغدغه شخصیام بود به اسیب های بسیاری از جمله نااگاهی خانوادهها در رابطه با این گروهکهای تروریستی،وضعیت خانوادههایی که نمی دانند چگونه فرزاندشان را برگردانند، پرداخته شده است .
وی اظهارکرد: امیدوارم روزی برسد که ما کردها هیچ کدام از ناحیه این گروهک ها آسیب نبینینم.